Авто влетіло у двір рятувальників у центрі Рівного. Водій - п'яний (ФОТО)

Чоловік вдруге сів за кермо п'яним

Аварія сталася напередодні, близько 23-ї години, у Рівному. Патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на вулиці Гетьмана Полуботка.

На місці інспектори встановили, що керманич транспортного засобу Mercedes не впорався з керуванням, в результаті чого здійснив заїзд на територію Головного управління ДСНС в Рівненській області та здійснив наїзд на металевий паркан, газон та тротуарний камінь.

 - Під час спілкування з 22-річним водієм поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків керманич відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.  

 

Патрульні склали на керманича протокол за ст. 124 (Спричинення ДТП) КУпАП, ч. 2  ст. 130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 4  ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП, - повідомляють у патрульній поліції області.

Зазначимо, що п'яний водій ще й завдав збитків рятувальникам. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень