Авто розстріляли кадирівці. Волонтер зі Здовбиці безслідно зник на Київщині 

Востаннє сигнал його мобільного телефону був зафіксований у Бородянці (с)

Фото ілюстративне

Досі нічого невідомо про долю волонтера Михайла Супруна зі Здовбиці, по машини якого окупанти відкрили вогонь на Київщині. Його пошуками займаються правоохоронці.

- Наші хлопці везли харчі у місто Бородянка на Київщині. Була інформація, що там люди уже кілька тижнів сидять у підвалах без їжі та води.

 

Бажання допомогти у волонтерів було настільки великим, що присутність ворога їх не злякала. Хоч на автомобілях були червоні хрести та написи «евакуація», проте їхні автомобілі почали нещадно обстрілювати.

 

Одному волонтеру дуже пощастило, він відбувся переляком. Авто Сергія Ільчука окупанти вщент «змісили», він помер у лікарні. Під час обстрілу автомобіль батька шести дітей Михайла Супруна, який є парафіянином церкви у селищі Квасилів, зник.

 

Скоріше за все, він потрапив у пастку рашистів. Адже у тому районі перебували кадировці, - розповів міський голова Олександр Третяк журналістам «Рівне вечірнє».

Повідомляється, що востаннє сигнал його мобільного телефону був зафіксований у Бородянці. Більше ніяких відомостей про нього немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень