Авто розлетілися у різні боки: Неподалік Рівного – ДТП (ФОТО/ВІДЕО)

Деталі аварії

У поліції області повідомили деталі ДТП, яка сьогодні вранці сталася неподалік Рівного. Близько шостої години на трасі Київ-Чоп зіткнулися позашляховик BMW  та легковик Ravon. 

Внаслідок аварії постраждали 69-річний водій та 64-річна пасажирка легковика.  У водія, який за даними Радіо Трек є лікарем клеванської лікарні, попередньо діагностували переломи, а в його дружини – забої. Нині вони у лікарні.  

За фактом ДТП триває досудове розслідування. Водій позашляховика, відповідно до освідування, був тверезий. В іншого водія також відібрали біологічні зразки, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень