Авріл Лавін розлучається

З Чадом Крюгером вони прожили 2 роки

Щойно здолавши тяжку хворобу (нагадаємо, від укусу кліща співачка занедужала на хворобу Лайма), Авріл Лавін мусить пройти інше випробування – цього разу особистого характеру. Співачка розлучається з чоловіком Чадом Крюгером, лідером групи Nickelback, всього лише після 2 років шлюбу. Про розлучення співачка сама повідомила в Instagram.

«З важким серцем Чад і я оголошуємо про наше розлучення», - написала Авріл, додавши до посту фото з весілля, що відбулася 2 роки тому. «Ми як і раніше залишаємося і завжди будемо кращими друзями, і завжди будемо піклуватися один про одного. Спасибі за підтримку нашим сім'ям, друзям і шанувальникам».

Лавін та Крюгер одружилися в липні 2013 року під час скромної весільної церемонії, на яку запросили тільки 50 найближчих друзів і членів родини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень