Авантюризм – Овнам, маніпулятори – Терезам: гороскоп на 21 вересня

А Раки мають думати лише про себе

ОВНИ

Ваша авантюрна натура буде штовхати вас на несподівані вчинки. Намагайтеся не шокувати керівництво та колег. Будьте стриманішими і більш серйозними.

ТЕЛЬЦІ

Зорі пророкують вам насичений, яскравий і веселий день. Зараз ви зможете розібратися зі справами і наповнити життя розвагами.

БЛИЗНЯТА

Не сваріть себе за дрібні помилки, бо цього дня все залежатиме від правильного настрою. Будьте на позитиві й не звертайте увагу на перешкоди.

РАКИ

Ваші інтереси повинні стояти на першому місці. З таким настроєм усі проблеми будуть вирішуватися швидко та ефективно.

ЛЕВИ

Ви станете прикладом для наслідування. Навіть ваші заздрісники визнають той факт, що ви незамінні.

ДІВИ

Не намагайтеся виправдати своє небажання займатися справами - краще побороти лінощі та якнайшвидше взятися за роботу. Але й перепрацьовувати не варто.

ТЕРЕЗИ

Остерігайтеся людей, які використовують вас у своїх цілях. Спробуйте вичислити маніпуляторів і припиніть з ними спілкування.

СКОРПІОНИ

Удача буде на вашому боці – чекайте вигідних пропозицій і перспективних контактів. Скористайтеся можливостями і цей день стане незабутнім.

СТРІЛЬЦІ

Можете серйозно думати про зміну діяльності – зараз хороший для цього час. Прощатися з нинішнім місцем роботи зорі не радять, але придивитися до пропозицій буде корисно.

КОЗОРОГИ

Намагайтеся більше слухати, ніж говорити - можливо, це допоможе зберегти важливу інформацію в таємниці та не стати об'єктом пліток.

ВОДОЛІЇ

Ви зможете реалізувати чимало своїх задумів. Але за однієї умови - не намагайтеся йти напролом і вчіться знаходити компроміс.

РИБИ

Не створюйте проблем на рівному місці - ви занадто сприйнятливі до критики і панікуєте через дрібниці. Зірки запевняють, що ситуація під контролем, важливо лише частіше довіряти інтуїції та не забувати про свій професіоналізм.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень