Аваков попросив, щоб у Рівному плакало більше дітей і вручив рятувальникам ключі (ФОТО)

А ще більше дітей мають сміятися

Арсен Аваков приїхав до Рівного.

Сьогодні голова МВС відвідав полігон неподалік Рівного, де відбулися навчання силовиків.

 

Також Аваков прибув на відкриття пожежної частини на вулиці Князя Володимира, яку будували ще з 90-х. Останнім часом об'єкт вдалося завершити в межах програми «Великого будівництва». 

Окрім пожежної та диспетчерської, там розташували дитячі кімнати, тренажери та кабінет психолога, а також кризовий центр для взаємодії Служб цивільного захисту.

А ще вище – 44 квартири для рятувальників. 35 ключів від них Арсен Аваков особисто передав новим власникам службового житла та агітував подаватися на програму безвідсоткового кредитування для купівлі власних осель:

Через програму державного пільгового фінансового лізингу для співробітників ДСНС. Я прошу, аби найближчим часом кожен із вас вирішив подаватися. Зараз у нас є на це гроші.

 

Ми будемо звертатися до місцевої влади, аби вона дала нам можливість купувати у Рівному готове житло. І я дуже прошу, щоб у нас тут плакало більше дітей, і ще більше сміялося. І ви всі були щасливі.

Після очільник відомства вирушив на оглядини наступних об’єктів у Рівному.

Водночас голова Нацполіції Ігор Клименко, а також заступник міністра МВС Сергій Яровий відкрили у Рівному новий поліцейський фронт-офіс. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень