Атестацію вчителів можна перенести до кращих часів

Міносвіти попередньо пропонує дати на це рік

Міністерство освіти і науки пропонує перенести атестацію вчителів на 1 рік, якщо провести її у запланований час неможливо. Про це із посиланням на лист МОН повідомляє Освіта.ua.

Так, відповідно до Типового положення про атестацію, рішення про перенесення атестації на 1 рік можуть ухвалювати атестаційні комісії в будь-які строки та з будь-яких поважних причин.

За такими працівниками до наступної чергової атестації зберігаються встановлені попередньою атестацією кваліфікаційні категорії (тарифні розряди) й педагогічні звання.

Також у Міносвіти нагадали, що успішне проходження сертифікації зараховується як проходження атестації та є підставою для присвоєння кваліфікаційної категорії або педагогічного звання.

Зауважимо, що відсторонених через відсутність щеплення вчителів мають поновити на період війни. Окрім того, вчителі - за виникнення такої потреби — можуть працювати дистанційно — навіть з-за кордону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень