«АТ «Рівнегаз» ніколи кошти не виставляє»: у товаристві прокоментували інформацію про договори зі щомісячною оплатою

Які угоди рівнянам таки пропонують укладати

Днями у мережі з’явилася інформація про те, що з 25 травня, мешканцям одного з будинків у Рівному відключать газопостачання.

Газу не буде до того часу, доки мешканці будинку не підпишуть індивідуальних Договорів на обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж мешканцями будинку, з щомісячною оплатою 100 грн з кожного мешканця або колективного Договору зі щомісячною оплатою 7000 грн з рахунку будинку без обслуговування та виконання будь-яких ремонтних робіт, – йдеться у повідомленні, фото якого рівнянин Ігор Ханенко опублікував у своїй сторінці у Facebook.

Радіо ТРЕК вирішило поцікавитися в АТ «Рівнегаз», які зміни очікують рівнян, проте з'ясувалося, що таких оголошень вони не розклеювали, а інформація, яку поширюють у мережі – фейк.

Начальник аварійної служби АТ «Рівнегаз» Михайло Гомонець розповів:

Ми ніколи не пишемо в оголошеннях про кошти. Тому що це нас не стосується.  АТ «Рівнегаз» ніколи кошти не виставляє.

Угоди рівнянам таки пропонують укладати. 

Це договори про технічне обслуговування будинків. Однак мова йде про 300 гривень на рік,  - зауважила речниця «Рівнегаз» Світлана Сабанюк.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень