Астропрогноз для України на наступний рік: Українців чекають виклики і розчарування перед перемогою

Але будуть і успіхи

Астролог Яна Тимощук розповіла, що чекає на Україну протягом найближчого року і, зокрема, зробила прогноз, коли ж українці зможуть відсвяткувати перемогу над росією.

Старт переговорів і укладення союзів

З точки зору нумерології з 24.08.2023 Україна поступово приходитиме до миру, каже Яна Тимощук. З цієї дати змінюється світопорядок у всьому світі, який почнеться і в Україні. Ми будемо ще більше заявляти про себе світу. Під час переговорів йтиметься про гарантії, які світ буде пропонувати нашій країні. Нові поставки зброї, навчання наших військових, на новий рівень вийде і допомога.

У період з 23.08.2023 по 15.09.2023 ретроградний Меркурій в Діві зайде в 10 дім натальної карти України, який відповідає за кар'єру, соціальний статус, професійні досягнення і визнання суспільства.

У цей період ми можемо зіткнутися з перешкодами в роботі, повернення до тих питань, які вимагають перегляду: зміна влади, апарату управління, політики. Заміна людей на керівних посадах. Може статися криза влади.

Після 15 вересня цього року буде сприятлива енергія для підписання договорів та угод, які стануть вирішальними у 2024 році. До 3 жовтня ми будемо бачити поступові кроки у відвоюванні територій.

Яна Тимощук - астролог

Нова фаза війни

Корінний перелом у війні відбудеться після 16 листопада. У цей період також можлива ізоляція, закриття кордонів не тільки в Україні, а й у всьому світі. Пов'язано це з провокаціями на кордонах і новими хворобами, які невідомі людству. 

А ось з 27 грудня по 5 лютого 2024 року ініціатива знову перейде на бік України. До цього часу Україна здивує весь світ створенням ексклюзивної і високоточної зброї.

Закінчення великої війни

Вже до 20 жовтня 2024 року є шанс, що військові дії припиняться. У цей період всім варто попрацювати над внутрішнім станом і усвідомленістю для досягнення потрібних нам цілей. Тим, хто хоче повернутися в Україну, краще це робити зараз. 

Варто звернути увагу на фінанси, психологічне здоров'я людей. Позбутися від непотрібних витрат і направити енергію в ті джерела, в яких найбільше потребують люди.

Багато процесів йтимуть на виснаження, але народ України впорається з обмеженнями і труднощами, які стануть на шляху до досягнення цілей і планів. Буде дуже багато інвестицій, зміна політичного курсу. Відбудовуватимуть міста. Нерухомість подорожчає в рази.

Прогноз для України на рік по картах Таро:

  • Вересень – «Десятка мечів» - руйнування, відчай, порожнеча, втрати, страждання.
  • Жовтень – «Помірність» - золота середина, баланс, гармонія, згода, підбір міри по ситуації.
  • Листопад – «Мир» - поїздки за кордон, завершення основної фази війни і заклики до миру.
  • Грудень – «П'ятірка пентаклів» - фінансові труднощі, бідність, матеріальні втрати, удари по інфраструктурі.
  • Січень – «Сімка кубків» - зроблений неправильний вибір, є ризик помилитися, безглузді надії, гра, яка не має зв'язку з реальністю.
  • Лютий – «Дев'ятка жезлів» - готовність захищати свої інтереси, досягнутий в нелегкій боротьбі успіх, перешкоди на шляху не закінчилися, але найважчий період вже позаду.
  • Березень – «Лицар пентаклів» - сповільненість дій, стабільність положення і впевненість в тому, що буде завтра. 
  • Квітень – «Паж пентаклей» - новий етап, прихід хороших новин, поліпшення у всіх сферах життя.
  • Травень – «Сімка пентаклей» - очікування, терпіння, гра в довгу, карта працьовитості і вирощування найкращих якостей.
  • Червень – «Імператриця» – карта нашої землі - родючість, сила, настають хороші новини.
  • Липень – «Четвірка мечів» - перемир'я з ворогами, криза, яку потрібно перечекати, тимчасовий відхід, відступ.
  • Серпень – «Четвірка кубків» - потрібно прийти в себе, зробити вибір, неповне задоволення ситуацією. Всесвіт пропонує шанси, є готовність почати все спочатку.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень