Астролог порадила, як привернути удачу в новорічну ніч

«Під бій курантів» (с)

Щоб привабити удачу на весь рік, під час святкування новорічної ночі необхідно подякувати року, що минає за всі мудрі уроки і побажати всім щастя.

Такі поради дала доктор астропсихології і інтегративної психології доктор, зав. кафедри астропсихології факультету метафізики Європейського Інституту природничо-наукових досліджень і освіти (Німеччина, Дрезден) Олена Осипенко у коментарі кореспонденту УНН.

«Обов'язково приготуйте один одному подарунки і сюрпризи, проявіть в цьому свою любов і увагу.

 

Подякуйте 2019 року за всі його мудрі уроки. У момент, коли б'ють куранти – побажайте всім людям на Землі щастя, діліться своєю любов'ю, не шкодуйте і Всесвіт обов'язково допоможе вам вирішити ваші завдання на шляху до вашого щастя», - зазначила астролог.

При цьому вона додала, що у кожного народу є свої традиції зустрічі Нового року, проте астрологи рекомендують одягти щось нове і красиве з одягу будь-якого кольору.

«Головне, щоб ви собі в цьому вбранні подобалися. Уже це додасть вам гарний настрій. Радимо готувати святковий стіл разом з сім'єю – це зближує і об'єднує рідних людей», - додала експерт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень