Аромат першого побачення з Девідом: Вікторія Бекхем випустила нову колекцію парфумів

Присвятила їх чоловіку та родині

Зараз можна впевнено стверджувати, що популярність знову повернулася до селебріті-парфумів. Свої парфуми успішно продають Ріанна, Біллі Айліш, Аріана Гранде, Міллі Боббі Браун та інші. Приєдналася до цієї команди й Вікторія Бекхем. Вона випустила свою першу колекцію парфумів, присвячену сім'ї та чоловікові Девіду.

У лінійці три парфуми - Portofino '97, Suite 302 і San Ysidro Drive. Перший аромат – цитрусовий, він нагадує Вікторії про початок роману з Девідом Бекхемом. Тоді вони таємно проводили перші побачення у машині на стоянках.

У 1997 році їм вдалося разом відлетіти до Портофіно. Вони нагадують Вікторії про першу спільну відпустку, морські краєвиди, романтику та свіжість.

Парфум Suite 302 із землистими нотами, вишнею, шкірою та тютюном нагадує їй про другий медовий місяць у готелі Ritz у Парижі.

І, нарешті, новий San Ysidro Drive присвячений вулиці в Беверлі-Хіллз, куди Бекхеми переїхали з дітьми у 2007 році.

Це запах свободи, довгих прогулянок та серфінгу з дітьми. Такі теплі спогади про наше каліфорнійське життя, — каже Вікторія.

Всі аромати розробляв Жером Епінетт, автор більшості парфумів Byredo, Atelier Cologne та Vilhelm Parfumerie.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень