Армія рф не в змозі вибити ЗСУ з Курської області, – військовий оглядач

Ворог втратив солдат і техніку

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Військовий оглядач Денис Попович розповів, що російська армія не здатна вибити українських військових з Курської області росії, адже ворог вже втратив чималу кількість військової техніки та солдатів. 

Армія рф може затримати наступ української армії, однак вибити її за територію російської федерації вони не в змозі. Зараз починається перекидання сил із фронтових ділянок. Це має послабити тиск на Сили оборони України на більш активних ділянках фронту, – зауважив Денис Попович.

За його словами, нині окупанти перекидають деякі частини як з Харківської, так і з Донецької областей. 

Росія поступово деякі частини відтягує з фронту. Насамперед із півночі Харківської області, але також і з південної ділянки в Донецькій області. Це окремі батальйони, полки, зведені підрозділи, які перекидаються в Курську область, – додав військовий оглядач.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень