Армія путіна втрачає потенціал. У війні рф проти України близький перелом, – військовий експерт

Що на це вказує  

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Зовсім скоро у війні росії проти України настане черговий перелом. Так вважає військовий експерт Олексій Мельник.

На його думку, армія росії може повністю втратити свій наступальний потенціал після надходжень ЗСУ військової допомоги від союзників у повному обсязі. Тож українські військові спочатку вирівняють баланс сил з противником, а потім отримають перевагу.

На фото Олексій Мельник
На фото Олексій Мельник

Досить часто говорять про переломні моменти у війні – коли зміна ситуації в балансі сил змушує кожну зі сторін переглядати свої плани. За ці три місяці можна умовно зазначити кілька переломних моментів. В першу чергу, це перші кілька днів, коли провалився російський бліцкриг. Потім було відведення російських військ з Київської та Чернігівської областей.

 

Зараз ми можемо говорити про те, що настає нова фаза війни або черговий переломний момент. Він полягатиме в тому, що в міру надходження в Україну важких озброєнь, у міру підготовки резерву в Україні може наступити спочатку паритет, а потім не тільки кількісна, але і якісна перевага на боці України, – каже Олексій Мельник.

Також він зауважив, що окупанти вже готуються не до наступу, а до оборони:

Думаю, росіяни, принаймні, на рівні військових, прекрасно розуміють, що в якийсь момент вони абсолютно упустять можливість наступального потенціалу. Тому на певних ділянках фронту російські війська будують оборонні укріплення.

 

Вони не будуються, якщо нападник впевнений в тому, що буде розвивати наступ.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень