Арестович – найпопулярніший російськомовний спікер у світі, і він «готовий стати президентом» (ВІДЕО)

Йде 2-им після Зеленського у рейтингах, але є одне але…

98% українців вірять у нашу перемогу над РФ, а 91% – схвалюють діяльність Володимира Зеленського на посту Президента України.

Цікаво, що другим в усіх подібних рейтингах – з початку війни – незмінно йде Олексій Арестович – радник голови Офісу Президента, якого вважають «заспокійливим для нації» та тим, «хто взяв українців за руку і веде нас крізь вогонь інформаційної війни».

Відомий російський опозиційний блогер Максим Кац називає Арестовича «найпопулярнішим російськомовним спікером у світі», і з цим твердженням погоджуються практично всі оглядачі.

Тим часом сам Арестович несподівано дав резонансне інтерв’ю Гордону, яке за перші два дні вже набрало близько 2 млн переглядів.

У цій розмові Арестович зокрема й відповів на запитання про свою можливу участь в політиці та у виборах президента. Дав зрозуміти, що створення якоїсь партії його не дуже цікавить, а от у виборах президента він би цілком погодився взяти участь. Щоправда, за однієї умови:

– Усі говорять про мій шалений рейтинг. Мій рейтинг – це рейтинг президента зараз. Я себе від президента не відокремлюю.

 

Якщо він (Володимир Зеленський, – Ред.) піде на другий термін, я, природно, не підрізатиму його. Це технічно неможливо, – повідомив Арестович в, - Але…

 

Якщо станеться, що Володимир Олексендрович на другий термін не піде… То чому ж… Тоді я безперечно піду в президенти.

При цьому Арестович зазначив, що в політиці його тепер цікавить виключно ідея служіння людям та бажання – бути корисним якомога більшій кількості людей.

На завершення ж він озвучив одну з ключових своїх тез, яка стосується Русі-України:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень