АНТИТРЕНДИ ОСІННЬОГО ВЗУТТЯ: викиньте ці 7 моделей

І замініть

Яке осіннє взуття однозначно антитренд в цьому сезоні? Розбираємо детально застарілі моделі, а також подивимося на актуальні позиції, які можна вибрати на заміну.

Важливий момент: кольори та фактури можуть бути будь-якими, вони не втрачають актуальності і не виходять з моди. Важлива лише форма взуття, саме це впливає на його актуальність.

Ботильйони

У ботильйонів на фото зліва хороший колір і замшева фактура, однак на цьому їх переваги закінчуються. Висока платформа під носком і довгий тонкий каблук – явні ознаки застарілого взуття, яке сьогодні вже не актуальне. Таке взуття складно буде “витягнути”, навіть якщо інші речі в образі стильні та сучасні.

Оптимальна альтернатива – ботильйони на товстому стійкому каблуці з гострим або квадратним носком.

Чоботи

Чоботи з дуже вузькою обтислою халявою сьогодні теж вважаються антитрендом. Їм на зміну кілька сезонів тому прийшли елегантні чоботи-труби з широкою халявою. Навіть якщо ми говоримо про ботфорти, вони теж повинні сидіти досить вільно, без обтягування ноги. Також уникаємо вузької танкетки, вона не актуальна.

А ось широкий стійкий каблук – класика “на століття”.

Кросівки

Куди ж без спортивного взуття. У кросівках багато з нас ходять до самих холодів – а в регіонах, де зима м’яка, їх цілком можна носити цілий рік. Самі по собі кросівки на фото зліва непогані, взуття з подібним дизайном підійде для тренажерного залу або пробіжок.

Якщо ж вам потрібні міські кросівки для повсякденного носіння, краще вибирати нейтральні моделі зі шкіри або шкірозамінника на актуальній масивній підошві, в благородних відтінках, які підійдуть до всього.

Черевики на шнурівці

Черевики на шнурівці – один з найбільш базових варіантів взуття і на міжсезоння, і на зиму. Сучасні черевики трохи трансформувалися: якщо раніше вони були схожі на класичні тімберленди з широким круглим носом, то сучасні черевики мають більш високу халяву і вузький ніс, плюс до них додалася масивна тракторна підошва.

Черевики в чоловічому стилі

Для ділового гардероба багато хто вибирає взуття в чоловічому стилі: оксфорди, броги, дербі, дезерт. Вони можуть виглядати дуже стильно і добре доповнювати діловий стиль одягу. Слідкуйте за тим, щоб у взутті не було недоречного дизайну, а підошва була класичною, із середнім протектором і яскраво вираженим каблуком.

Підошва на фото зліва явно не відповідає цим вимогам.

Легке взуття

Поки на вулиці ще не дуже похолодало, багато хто воліє носити легке закрите взуття. Найкращий варіант для такої погоди – це класичні лофери в стилі Гуччі (як на фото праворуч) або актуальні балетки з гострим / квадратним мисом.

А ось мокасини під визначення сучасного взуття не підходять: цілком ймовірно, що вони повернуться в моду в майбутньому, але поки краще замінити їх чимось більш актуальним.

Гумові чоботи

Нарешті, найкраще взуття для осінньої сльоти. Безумовно, гумові чоботи – це порятунок в дощову погоду, коли з калюжами і потоками води не справляється ні одна зливова каналізація. Однак і гумові чоботи теж можуть виглядати актуально: наприклад, стилізовані під черевики челсі (фото праворуч) або класичні гумові чоботи Hunter. А ось варіант зліва підкачав і не виглядає стильно: таке взуття підійде хіба що дитині.

Джерело - trserial.net

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень