Антициклон Lioba вируватиме в Україні: якою буде погода на Рівненщині

Прогноз погоди на вівторок

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Завтра, 28  вересня, на Рівненщині переважатиме мінлива хмарність.

Опадів синоптики не передбачають. Лише вночі та вранці можливий туман. Вітер буде південно-східний, 5-10м/с.

Вночі температура повітря очікується у межах 2-7 градусів тепла, на поверхні ґрунту можливі заморозки 0..-2 градуси. Вдень синоптики прогнозують 10-15 градусів тепла, повідомляє Рівненський гідрометцентр.

Фото Pexels
Фото Pexels

За прогнозом синоптика Наталка Діденко, найближчими днями погоду в країні визначатиме антициклон на ім'я Lioba. Погода буде малохмарною, з ранковими туманами, денним сонцем, холодними ночами та помірним теплом вдень.

Тиждень буде сприятливим для справ та гульні на свіжому повітрі, вдома засиджуватися-залежуватися не доведеться, особливо, якщо нема опалення – бо як тільки сядеш чи приляжеш, одразу змерзнеш.

 

Тому – більше руху, спостережень за красивою природою, коли ще повно листочків, айстр, жоржин та чорнобривців, побільше зустрічей, ділових чи дружніх, – розповіла синоптик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень