Антициклон Lioba вируватиме в Україні: якою буде погода на Рівненщині

Прогноз погоди на вівторок

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Завтра, 28  вересня, на Рівненщині переважатиме мінлива хмарність.

Опадів синоптики не передбачають. Лише вночі та вранці можливий туман. Вітер буде південно-східний, 5-10м/с.

Вночі температура повітря очікується у межах 2-7 градусів тепла, на поверхні ґрунту можливі заморозки 0..-2 градуси. Вдень синоптики прогнозують 10-15 градусів тепла, повідомляє Рівненський гідрометцентр.

Фото Pexels
Фото Pexels

За прогнозом синоптика Наталка Діденко, найближчими днями погоду в країні визначатиме антициклон на ім'я Lioba. Погода буде малохмарною, з ранковими туманами, денним сонцем, холодними ночами та помірним теплом вдень.

Тиждень буде сприятливим для справ та гульні на свіжому повітрі, вдома засиджуватися-залежуватися не доведеться, особливо, якщо нема опалення – бо як тільки сядеш чи приляжеш, одразу змерзнеш.

 

Тому – більше руху, спостережень за красивою природою, коли ще повно листочків, айстр, жоржин та чорнобривців, побільше зустрічей, ділових чи дружніх, – розповіла синоптик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень