Аномально теплий тиждень прогнозують в Україні: Якою буде погода на Рівненщині

Прогноз на вівторок

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Завтра, 10 вересня, на Рівненщині буде хмарно з проясненнями.

Істотних опадів синоптики Рівненського гідрометцентру не передбачають.   

Найближчої ночі буде +9...+14 градусів. А вдень синоптики прогнозують до +21...+26 градусів. У Рівному вночі очікується +10...+12 градусів, а вдень синоптики обіцяють +24...+26 градусів.

Український синоптик Ігор Кібальчич зауважив, що до кінця тижня практично в всіх областях пройдуть дощі різної інтенсивності, подекуди у супроводі гроз та шквалистого посилення вітру.

Попри нестійкий характер погоди, температура повітря збережеться на аномально високому рівні. Винятком будуть лише західні області, де очікується помітно прохолодніша погода.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень