Ангіну можна вилікувати за кілька годин: секретний інгредієнт

Його приводять з Єгипту

Біль у горлі завжди неприємність. При ангіні біль стає ще нестерпнішим, проте є домашній засіб який одразу полегшить стан.  

Ангіну можна вилікувати за чотири-шість годин, перевіряла на подружках і навіть на синові. Хто був в Єгипті в курсі, що звідти варто привезти масло чорного кмину, якщо починає боліти горло, то ти можеш ним мазати, полоскати горло, або пити по чайній ложці 3−4 рази на день, - пишуть Факти.

Видання наводить рецепт, як можна приготувати кминовий розчин для гола.

0,5 склянки розмелених у кавомолці зернят кмину, залити 1 склянкою води та кип'ятити на невеличкому вогні 15 хвилин. Виходить в'язка маса, що нагадує кавову гущу. Проціджуємо через ситечко чи марлю, розбавляємо 0,5 склянки води та знову доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, додаємо у відвар 1 чарку коньяку.

Пити такий настій слід кожні 30 хвилин по 1 столовій ложці. Вже через 2 години біль у горлі проходить, ковтати легшає. Через 4 години лікування можна завершити, але краще випити весь відвар. Зберегти теплим його треба у термосі.

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень