Амур готує стріли: У кого в жовтні розпочнеться бурхливий роман

Кому пощастить

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, котрі закохаються та закрутять роман у жовтні.

Овни

Цього місяця зірки зійдуться так, щоб познайомити вас з тим, з ким буде дуже легко спілкуватися. Цей випадковий зв’язок запалить бажання налагодити міцні стосунки, досліджувати незвідані території близькості. На третьому тижні любовне життя може пережити стрімкий підйом.

Водолії

На неодружених Водоліїв третій тиждень цього місяця готує сюрприз. У вашому житті з’явиться людина, яка здивує вас несподіваним запрошенням. Обережно підійдіть до цього зв’язку, дозвольте симфонії та коханню розгортатися у своєму темпі.

Терези

Ближчими днями ви можете помітити, що переживаєте моменти плутанини й невизначеності. Однак наберіться терпіння та зачекайте до останнього тижня місяця, адже саме тоді відкриється справжня глибина любові та пристрасті. Якщо ви в стосунках, що саме цього місяця з партнером ви продемонструєте відкритість до вивчення нових вимірів любові.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень