Американська ІТ-компанія без попередження звільнила усю команду українських працівників

Вони обурені таким ставленням  

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Американська ІТ-компанія Alchemy за один день без попередження звільнила команду із семи тестувальників-українців.

Вже колишні працівники обурені таким ставленням до себе, тим паче коли в Україні йде війна. Про це днями розповів колишній працівник компанії Олексій Зайченко:

– Компанія Alchemy та CEO Тімоті Лі ухвалили «дуже важке» рішення про розформування всієї команди QA (UA) та звільнили всіх одним днем, без жодних попереджень і нотіс-періодів, навіть простого «дякую за роботу, хлопці».

Про своє звільнення команда українців дізналася лише тоді, як отримала повідомлення про те, що їхній обліковий запис в корпоративному гугл-акаунті деактивовано.

Українці вважають, що їх звільнили через те, що компанія найняла на роботу нових тестувальників з Індії, яким можна буде менше платити.

– В компанії все було добре і дуже проукраїнськи. Нас підтримували та співчували. У мене відчуття, що просто через зниження якості знайшли більш дешевий персонал. І це нормально для бізнесу. Ненормально для бізнесу так звільняти кваліфікований персонал. Без жодного попередження, – розповіла колишня працівниця Alchemy.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень