Американець засипав прах батька в кулю для боулінгу і…

…вибив нею 12 страйків підряд!

Куля для боулінгу з прахом батька Джона Хінклі

Джон Хінклі з американського міста Пеорія, штат Іллінойс, вибив 12 страйків підряд незвичайною кулею для боулінгу - з прахом батька, засипаним в один з отворів. Як повідомляють місцеві ЗМІ, так Хінклі вирішив вшанувати пам'ять батька, який прищепив йому любов до гри.

Батько Хінклі був великим любителем боулінгу. Та попри старання він жодного разу не отримував максимальні 300 очок за одну партію.

У 2016 році батько помер. У заповіті він попросив, щоб його кремували, а частину праху помістили в кулю для боулінгу. Сім'я довго не могла зрозуміти, як це зробити, поки не знайшла підходящого майстра.

Разом вони вирішили засипати прах в отвір для великого пальця.

 

«Я виб'ю цією кулею 300 очок», - сказав Джон Хінклі, коли забрав кулю з майстерні. Так і сталося: чоловік пішов з родиною в боулінг і з першого разу вибив всі 12 страйків. Тепер, каже він, батько нарешті виконав свою мрію, хоч і після смерті:

Я розплакався на одинадцятому та дванадцятому фреймах. Сльози котилися так, що я не бачив, куди потрапила остання куля. Тіло покривалося мурашками. Я знав, що батько був поруч.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень