«Амбер Гальбин»: у Рівному відкрився перший магазин бурштинових виробів від видобувника (ФОТО)

Прикраси, сувеніри, ікони, портрети та інші вироби з сонячного каміння у магазині «Амбер Гальбин»: приватний видобувник бурштину відкрив магазин

Група компаній "Амбер Гальбин" - підприємства, що видобувають бурштин та виготовляють з нього вироби. Відтепер ці вироби продають.

31 липня вони відкрили перший магазин.

У бурштиновій крамниці ви придбаєте прикраси для коханих, рідних, близьких людей, а також подарунки, сувеніри для колег, знайомих - будь-кого і, звичайно, для себе.

Окрім того, в галереї побачите унікальні вироби талановитих ювелірів. Розмір деяких з них сягає більше метра.

Намисто, браслети, ручки, сережки, ікони, портрети, корабель, літаки, скорпіони, сови, жуки та інші вироби із сонячного каміння зачарують красою.

Особливість цих виробів не лише у високій якості поліського бурштину, а й у тому, що підприємства групи компаній «Амбер Гальбин» першими почали видобуток бурштину за законом 2019 року і створили з нього вироби.

Купуючи їхню продукцію, ви підтримуєте вітчизняну економіку. Адже бюджет отримує податки з повного циклу виробництва: від видобутку сировини до створення та продажу готового продукту.

Отже, в Україні відкрився перший магазин від видобувника бурштину.


Магазин «Амбер Гальбин» розташований за адресою:

місто Рівне, вулиця Київська, 94 (приміщення заводу «Бурштин України»).

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень