«Амазонка» зі Здолбунова на кілька днів лишила коней під палючим сонцем (ФОТО)

Бо ніде тримати

Скрін із сюжету на "2+2"

Про прив’язаних у районі «вісімки» коней здолбунівчани писали у місцевих фейсбук-спільнотах ще у п’ятницю. Зазначали, що тварини вже кілька днів стоять під сонцем без їжі і води.

Автор допису Світлана Поліщук повідомила, що звернулася до поліції і вони знайшли власницю.

Після розмови з поліцейськими, власниця повідомила що забирати коней додому не збирається, адже не має місця, де їх утримувати і взагалі хоче продати тварин.

Ось так виглядає одна із прив'язаних кобилок

У коментарях люди почали запитувати, хто ж та горе-власниця і висловили припущення, що це коні місцевої «амазонки» Сабріни. А вже за кілька годин вона й сама дала про себе знати, прокоментувавши цей допис:

Пізніше до обговорення долучилася, зокрема, і голова благодійного фонду «Скарбниця Надії» Мар'яна Рева. Вона закликає зооактивістів допомогти розібратися у ситуації, адже конкретних дій з боку поліції поки немає:

Кілька днів тому коні були неприв’язані і шукали їжу в смітниках. Люди пишуть в коментарях, що вчора вже викликали поліцію, ніяких конкретних дій поки немає. Чи писав хтось заяву в поліцію не знаю. Прошу зоозахисників долучитись.

До слова, кобилок звати Фліка і Юрем. Дівчина неодноразово «світилася» верхи на них не тільки у Здолбунові, а й у Рівному.

Свого часу про неї навіть зняли сюжет на «2+2»:

 

Між тим, є інформація, що коней начебто ще у п’ятницю з поля забрали і тепер їм шукають нових власників. За кобилок начебто хочуть по 15 тис грн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень