Аматори Рівного об’єдналися проти свавілля очільника Федерації велосипедистів України

Аматори та учасники велоклубу «Градієнт», після зборів, вирішили, що не створюватимуть окремої організації, яка опікуватиметься велосипедним спортом.

- Прийняли єдине логічне на сьогодні рішення вступати масово до чинної федерації, щоб мати більшість на майбутніх засіданнях. Бланк заяви з понеділка можна буде заповнити в магазині «Рівело». У федерації Рівненської області – теж є проблеми, скоро вибори голови, тож ми б хотіли брати участь у цьому процесі. Хотілося б, щоб обласні осередки Федерації велоспорту України мали притомних очільників, адже від цього залежить уся картинка в цілому, — каже інструктор велоклубу «Градієнт» Ольга Віюк.

Нагадаємо, у лютому цього року на сторінці Федерації велосипедного спорту України, у соціальних мережах, голова всеукраїнської федерації Олександр Башенко, писав образливі коментарі на адресу Ольги Віюк.

Тож через це Ольга Віюк – організатор багатьох аматорських турнірів у Рівному – приєдналася до флешмобу #підтримуюганнусоловей.

Щодо Ганни Соловей – то їй Башенко і взагалі погрожував виключенням зі складу української збірної, яка має представляти країну на Олімпіаді.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень