Alyona Alyona розповіла, як познайомилась з батьками коханого

«Він мене приймає такою, яка я є» (с)

Українська реперка Alyona Alyona вже пів року як знаходиться у відносинах, а нещодавно переїхала жити до коханого. Його обличчя й особистість артистка як і раніше приховує, проте розповіла в програмі «Зірковий шлях», що вже знайома з батьками обранця.

— Я з його батьками познайомилася, напевно, ще в 1-й місяць відносин. Так вийшло, що йшов ремонт в його житлі, і вони приїхали допомагати. І там була я, і все.

 

Я навіть їздила недавно писати музику в Запоріжжя, і жила у його батьків. Нормально. Якось ми так зійшлися, все так добре - розповіла виконавиця 

Також щаслива Alyona Alyona зізналася, що з початку відносин коханий все своє називав їх спільним і для неї це був перший такий досвід.

— Для мене це настільки цікаво, це перший такий досвід, що буквально з початку наших відносин він своє називав нашим. Ось «ти до мене йдеш»- не «до мене», а «до нас».

 

Якісь приходили друзі до нього, я була у нього, він говорив: «так, це тут господиня, у неї запитуйте, де що лежить».

— Він, можливо, саме цим мене так привернув до себе. Що він настільки довіряє і дозволяє мені робити все, що я хочу. І найголовніше, він мене приймає такою, яка я є. А тепер мені вже хочеться для нього змінюватися, щось робити, - поділилася зірка репу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Alyona Alyona
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень