Тепер президента України довго ніхто не побачить. Через COVID-19

Зеленський щодня проходить тестування методами ІФА, ПЛР та медогляди

Особисті зустрічі протягом найближчих днів скасовуються, повідомляє пресслужба Офісу президента.

- Згідно з Конституцією, президент не може нікому делегувати свої повноваження. Стан здоров'я Володимира Зеленського дозволяє йому виконувати службові обов’язки.

 

Главі держави зробили тест на коронавірус. Він дав негативний результат.

 

Ситуації самоізоляції та карантину в Конституції України передбачені не були.

 

Саме тому ухвалено спеціальний протокол режиму роботи президента, який відповідає як нормам чинного законодавства, так і санітарно-епідеміологічним вимогам, - ідеться в повідомленні ОП на сторінці у Facebook.

Наголошується також, що Зеленський щодня проходить тестування методами ІФА, ПЛР та медогляди.

Крім цього, президент обмежує коло фізичного спілкування, переводить наради в онлайн-режим.

- Очні зустрічі, які передбачають особисте спілкування з главою держави, на найближчі дні виключаються. Так само виключається участь у масових заходах, скасовуються робочі поїздки за межі столиці України. Коло осіб, з якими президент спілкується особисто, звужується до охорони та найближчих помічників, — наголосили в Офісі президента.

Так, виключення з цього протоколу можливі тільки в разі виникнення надзвичайної ситуації, що потребує негайного реагування з боку глави держави відповідно до його конституційних повноважень.

Як повідомлялося, дружина президента України Володимира Зеленського Олена повідомила, що отримала позитивний результат тесту на коронавірус, вона перебуває на амбулаторному лікуванні, при цьому у глави держави та їхніх дітей тестування показало негативні результати.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень