Активісти хочуть зробити життя рівнян комфортнішим

Рівненські активісти хочуть зробити життя рівнян комфортнішим, відкривши дані про місто.

Ініціатива #DataRivne покликана об’єднати людей, які готові працювати над відкриттям даних та ділитися тими, що мають, аналізувати та візуалізовувати їх, а також створювати сервіси, де вони будуть публікуватися.  

До прикладу, завдяки такому сервісу можна отримати повну інформацію про той чи інший навчальний заклад, лікарню, практично про все, що стосується життєдіяльності міста.

Ініціатори проекту кажуть, що з 24 областей України, 7 міст оприлюднюють на своїх порталах відкриті дані, однак й ті працюють не на повну силу. Говорить Андрій Токарський:

Зауважимо, що згідно з постановою Кабіну, яка була ухвалена торік, відкритими  повинні бути близько 540 даних. Однак жодна міська рада в Україні такої кількості даних не відкрила.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень