Актриса з Рівного після навчання у Голлівуді знялась в українському кіно

У рівненської Поліанни - одна з головних ролей

Це актриса Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру Оля Боровець, більш відома як Поліанна в однойменній виставі. Дівчина знялася у головній ролі в українському кіно. До цього вона знімалася у фотосесії у Мілані для відомого бренду та була півфіналісткою світового конкурсу талантів у Голлівуді, повідомляє itvmg.com.

Знайомі родини дізнались, що проходить кастинг на головну підліткову роль у фільмі «Сентиментальна подорож» і треба було зробити самопроби, розповіла Ольга Боровець:

 - У відповідь на самопроби нам написали представники кастингу. Сказали, що я сподобалась, але будуть обирати серед чотирьох претенденток. А вже за кілька днів мамі зателефонували, щоб запросити в Київ.

 

Зйомки були цікавими: локація, актори, організація зйомок і професійна команда. Локація була під Києвом в селі Трипілля. Там казкові краєвиди над Дніпром, мені дуже сподобались.

 

Зйомки відбувались дуже динамічно, а на знімальний майданчик потрібно було прибути на 5 годину ранку, щоб відзняти багато сцен і дублів.

Для неї участь в подібному великому проєкті проходила вперше. Розвиток проєкту відбувається #ЗаПідтримкиУкраїнськогоКіно.

У психологічній драмі «Сентиментальна подорож» юна акторка зіграла Марту - перше кохання головного героя. В юності він поїхав до великого міста й залишив її.

 - Надіюсь, що я зможу по-справжньому драматично зіграти цю роль і буду зрозуміла і щира для глядача.

 

Зараз відзнято тільки тизер фільму, дуже надіюсь, що після закінчення карантину, зйомки фільму буде продовжено, - ділиться Ольга Боровець.

Нагадаємо, у липні 2017 року Радіо Трек писали про Олю Боровець, як про фіналістку голлівудського конкурсу. Його фінансував сам Шварценеггер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень