Акторка з Рівного знімається у першому україномовному серіалі

Їй пророкують велике майбутнє

Вікторія Клещенко-Пилипчук  із Рівненського академічного театру знімається у телесеріалі «Черговий лікар».

Із повідомлення самої акторки дізнаємося, що серіал знімає телеканал «Україна» і його покажуть вже геть незабаром.

Нарешті українською!!!! Серіал "Черговий лікар" в найближчий місяць на телеканалі Україна.

Радію роботі з чудовою командою професіоналів!!! Дякую режисеру Александр Онуфриев за відкритість і легкість в роботі, та акторам Dennis Demchenko та Вероніка Лукьяненко ви чудові партнери!!!!!)

Цікаво, що сам Олександр Онуфрієв, коментуючи повідомлення рівненської акторки, не шкодує компліментів на її адресу і каже

Вика, тебе спасибо за талант! Уверен, после этого сериала у тебя попрёт работа: фильмы, сериалы, большие роли! Ты заслуживаешь самого яркого успеха! И я, и вся группа, под впечатлением от твоей игры!!! Да и вообще, ваша киношная семья была прекрасна!!!

Залишається тільки порадіти за нашу рівненську акторку, яка до того ж є випускницею Інституту мистецтв при Рівненському державному гуманітарному університеті (кафедра театральної режисури).

Як каже сама акторка, їй

Пощастило потрапити на курс завідуючого кафедрою театральної режисури, доцента Богатирьова Володимира Олександровича та народної артистки України Ліни Ізарової.

Зауважимо принагідно, що Вікторія Клещенко-Пилипчук є дружиною відомого рівненського музиканта - учасника гурту "От Вінта" Віктора Пилипчука та мамою двох чудових дітей.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень