«Агент Куєк»: поки українці дякують, на росії скасовують концерти Лорак, бо вона бомбила Москву (ФОТО)

Співачку женуть звідусіль

30 травня стало відомо про те, що у житловій багатоповерхівці Москви прогримів вибух. Причиною вибуху міг стати БПЛА. У мережі вже опублікували знімок ймовірного безпілотника, на крилі якого наклейка з написом «Ані Лорак. Фонд помсти».

Соцмережі відреагували на це з гумором.

Влітку 2023 року в Ростові-на-Дону повинен був відбутися концерт опальної співачки Ані Лорак, проте організатори скасували його через її «дрон», що летів на Москву.

Як повідомляють російські ЗМІ, жителі міста не хочуть бачити артистів, які не підтримують повномасштабне вторгнення в Україну. 

Лорак жодного разу не висловилася про війну. Вона вважає себе «голубом миру» і каже, що через пісні несе «любов і світло». У своїх соцмережах вона ділиться новими піснями, кліпами та розповідає про свої нові стосунки. А ось про велику війну - ні слова.

Однак нещодавно вона на своїй сторінці в Instagram розмістила новий допис. У ньому вона закликала шанувальників «донатити» у російський фонд, який збирає гроші «на допомогу» дітям з інтернатів у тимчасово окупованій Запорізькій області та Донбасу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень