Афера на мільярд грн: Учасницю шоу «Холостяк» підозрюють у державній зраді: що відомо

Їй загрожує довічне

Учасниця проєкту «Холостяк» із пілотом Максом Михайлюком Наталя Масленнікова опинилася замішана в кримінальній справі, пов'язаній із криптовалютною «схемою» на мільярд гривень, в якій українців дурили, змушуючи думати, що їхні пожертвування йдуть на ЗСУ.

Як повідомляє видання СтопКор, українські правоохоронці спільно з європейськими колегами розпочали розслідування, у межах якого підозрюють групу осіб, очолювану криптодилером Богданом Прилепою.

Їх звинувачують у технічних махінаціях, за допомогою яких вони заволоділи коштами колишнього співвласника і привласнили гроші людей із патріотичними поглядами щодо України.

 

Сума збитків перевищує мільярд гривень.

Згідно з попередньою інформацією, Богдан Прилепа почав співпрацювати з російськими кримінальними колами і з часом опинився повністю під їхнім впливом. У результаті було організовано схему блокування коштів українських користувачів, які фінансово підтримували армію, що воює проти росії.

У зв'язку з цим правоохоронні органи розглядають можливість його співпраці з країною-агресором. У матеріалах справи представлені фотографії шістьох підозрюваних.

Хоча прізвище Наталії Масленнікової відсутнє у списку, одна із зображених осіб візуально нагадує учасницю проєкту «Холостяк». Це може вказувати на те, що дівчина використовує інше ім'я. Попри звинувачення, сама Наталія поки що не дала жодних коментарів з приводу інциденту.

Наразі розслідування триває. Якщо вину підозрюваних буде доведено, їм загрожує довічне ув'язнення. Ці звинувачення можуть бути кваліфіковані не тільки як шахрайство, а й як державна зрада, оскільки їхні дії могли становити загрозу обороноздатності та національній безпеці України в умовах воєнного стану (ст. 111 Кримінального кодексу).

Що відомо про Наталію Масленнікову

  • Дівчина родом з Дніпра, має економічну освіту. У 2020 році вона взяла участь у телевізійному проєкті «Холостяк», коли їй було 25 років.

  • За серце пілота Максима Михайлюка вона боролася протягом п'яти випусків, але у фіналі п'ятого епізоду не отримала троянду і покинула шоу.

     

  • В одному зі своїх нещодавніх інтерв’ю вона розповідала, що проживає в Дубаї, де працює у сфері криптобірж.Й

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень