Аеропорт «Рівне» хочуть вивести на новий рівень (ФОТО)

Саме це обговорювали на міжнародному авіаційному форумі, який відбувся сьогодні

Рівненський аеропот колись став засновником Асоціації аеропортів України цивільної авіації. Однак, навіть при тому, що сьогодні він є одним із найкращих регіональних аеропортів України, летовище потребує вдосконалення.

Про це розповів президент Асоціації Петро Липовенко, який організував у Рівному міжнародний авіаційний форум «Відродження та розвиток авіаперевезень з регіональних аеропортів»:

На жаль, за останні 20 років тут не було ніяких подій і на аеропорт «Рівне» ніхто не звертав уваги. Учора, після засідання правління, я відвідав аеропорт і його об’єкти. І хочу сказати, що сьогодні злітна смуга - в більш-менш доброму стані, але її треба промаркувати. Огорожа практично не відповідає вимогам, немає техніки для наземного обслуговування. І є ще ряд проблем, на які власнику треба звернути увагу.  

На фото - президент ААУЦА Петро Липовенко

Голова асоціації впевнений, що після удосконалення аеропорт «Рівне», який нині може обслуговувати близько 150 пасажирів на годину, збільшить інтерес інвесторів до себе.

У свою чергу, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко візначив таке:

Для нас є хорошим результатом те, що аеропорт працює і фахівці такого високого рівня у цій галузі дають йому найвищі оцінки.

Під час форуму президент Асоціації та голова Рівненської облдержадміністрації підписали Меморандум, який передбачає спільну роботу над покращенням стану летовища.

Підписання Меморандуму про співпрацю Рівненської ОДА та ААУЦА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Аеропорт
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень