"Аерофлот" не має квитків в Україну

Від 25 жовтня сервіс онлайн-бронювання повідомляє про відсутність доступних рейсів в Україну

Компанія "Аерофлот" призупинила продаж квитків в Україну з вильотом від 25 жовтня. Сервіс онлайн-бронювання перевізника повідомляє про відсутність доступних рейсів в Україну із зазначеної дати. Представники компанії поки офіційно не коментують цієї інформації.

Окрім того, аналогічні повідомлення від авіаційної влади України щодо заборони польотів у зимовому розкладі отримали й інші найбільші російські авіакомпанії - "Трансаеро" (санує його "Аерофлот"), "Глобус" (входить до групи S7), "Росія" (входить до групи "Аерофлот"), "Уральські авіалінії".

Нагадаємо, прем'єр Арсеній Яценюк оголосив про введення заборони на польоти в Україну для російських авіакомпаній, зокрема "Аерофлот" і "Трансаеро". Слідом прем'єр Дмитро Медведєв дав доручення Мінтрансу розглянути питання про відповідні санкції стосовно українських авіакомпаній.

На минулих вихідних "Аерофлот" скасував відразу чотири рейси в Україну і у зворотному напрямку. Зокрема, три рейси були скасовані в Харків, ще один - в Одесу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень