«Адель» з Рівного Юлія Тимочко готується до «Євробачення-2022» (ФОТО/ВІДЕО)

Вона випустила нову зворушливу композицію

Суперфіналістка «Голосу країни» 2021, Юлія Тимочко, українська Адель, готується взяти участь у Національному відборі «Євробачення - 2022».

Нині активно працює над створенням пісні, до якої будуть залучені провідні музиканти країни. Також відомо, що композиція, яку планує презентувати Юлія, є авторською.

Чи візьме участь у підготовці її тренер - відома українська співачка Тіна Кароль - поки не відомо.

 

Юлія Тимочко уникає офіційних коментарів з даного приводу.

Також Юлія Тимочко презентувала нову пісню «You'll be alright». Вона створена для виконання в дуеті, але поки заспівана як монолог-звернення. Ця композиція увійде до дебютного альбому як сольна пісня, а також в дуеті - як бонус трек.Мені важливо, щоб слухач таки відчув! Відчув, що в житті завжди є місце для особливих людей. Саме вони й надихають.

 

Розумієш, що тобі не байдуже... і є що сказати, заспівати. Тебе огортає дивна сила, відбувається енергетичний взаємообмін, з'являється ідея, мелодія, слова... І ось вона - пісня!

 

Часом буває, що такі миті тривають лише зараз і тут. Нехай. Що ж, я з вдячністю приймаю! Решту відпускаю! Я знаю You'll be alright!!!, – прокоментувала свою нову, вже другу, авторську композицію відома рівненська співачка, супер фіналістка Голосу країни 2021 Юлія Тимочко.

Пісня стане доступною на радіостанціях України та на стрімінгових платформах: Apple Music – Spotify – Youtube Music – Soundcloud – Super Team та інших музичних платформах світу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень