Або зараз, або ніколи! «Страсті» навколо бою Усика та Ф'юрі тривають

Влаштуймо бій цього року в будь-якому місці, де захочете (с)

Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (32-0-1, 23 КО) заявив, що не збирається чекати володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика (20-0, 13 КО) і свій наступний бій проведе не з українцем. В інтерв'ю Sky Sports британець чітко дав зрозуміти, що хоче битися саме у 2022 році.

- Усик кинув мені виклик після свого останнього бою з [Ентоні] Джошуа. Я відповів і сказав: «Влаштуймо бій цього року в будь-якому місці, де захочете».

 

Я чекав пропозицій від різних країн, і раптом Усик заявив, що не хоче зараз проводити поєдинок зі мною. Він хоче битися наступного року, а не цього.

 

Тому я не збираюся нікого чекати, я оголошу новий бій наступного тижня", – зазначив Ф'юрі.

Нагадаємо, 2 вересня Усик заявив, що бій за абсолютний титул у хевівейті з Тайсоном Ф'юрі неможливо провести цього року – ні восени, ні взимку.

Як аргументи Усик навів стан здоров'я, я також ситуацію в Україні.

20 серпня Усик переміг у реванші Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) роздільним рішенням суддів. Після поєдинку Олександр кинув виклик Тайсону Ф'юрі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень