А ви бачили як виглядає перша дружина Притули? Рідкісні кадри з весілля (ВІДЕО)

У них є спільний син

Першою дружиною шоумена Сергія Притули була Юлія Андрейчук. Свою першу кохану він зустрів у 2007-му році. Знайомство сталося у Тернополі.

Користувачі мережі показали архівні фото українського телеведучого з його першою дружиною.

На кадрах можна побачити навіть день їхнього весілля, коли Юлія красувалася в розкішній сукні, а Сергій був у костюмі та білій сорочці.

До слова, тоді Притула носив довге волосся.

Син Сергія Притули Дмитро та його перша дружина Юлія

Нині Сергій Притула одружений вдруге. Його обраницею стала Катерина Сопельник.  

Катерина Сопельник – друга офіційна дружина Сергія Притули. Вона родом із Донецька. Пара познайомилася під час роботи на Новому каналі. Катя спочатку була адміністратором і вражала своїми організаторськими здібностями

Сергій Притула та його дружина Катерина

З нею ведучий познайомився під час роботи на телебаченні. Тепер у 16-річного сина від першого шлюбу Дмитра, є дві молодші сестрички – Соломія та Стефанія.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень