«А русня всьо пробує», - судно з росіянами з Калінінграда не пустили в польський порт

Вони там застрягли

Колаж wiadomosci.wp.pl

На вихідних яхта «Поліна» з Балтійська Калінінградської області (в Польщі Калінінград перейменували на Крулевець), зайшла в порт Устка через поганий стан здоров'я капітана судна.

Росіян – чоловіка та жінку – не пропускають до Польщі, тому судно перебуває під наглядом прикордонників.

«Поліна» — спортивно-вітрильне судно з російським екіпажем на борту.

Капітаном судна, як повідомляє портал wiadomosci.wp.pl, є чоловік, який вирушив у круїз із жінкою. Швидше за все, яхта була зафрахтована і рухалася під польським прапором.

Після причалу до Устки росіянину надали допомогу медичні рятувальники, які прибули на місце. За їхніми словами, потреби в госпіталізації чоловіка не було.

Оскільки громадяни росії не внесені до списку осіб, яким дозволено в’їзд на територію Польщі, начальник прикордонної застави в Устці виніс рішення про відмову у в’їзді.

Яхта не затримана, але перебуває під наглядом прикордонників.

Через шторм іноземці залишаються на борту яхти без можливості зійти на берег. Як тільки погодні умови дозволять, вони відпливуть на острів Борнгольм, принаймні так вони заявляють, - додав заступник речника коменданта частини Морської прикордонної охорони в Гданську.

У соцмережах ситуацію активно обговорюють

Обговорення події на сторінці Lifehack Poland

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень