А на вигляд – звичайний: у Польщі з’явився будинок із нечистю

У цьому переконують усі 20 сімей, що там мешкають

Фото з польського сайту onet.pl. Той самий будинок на вул. Конституції 3 Травня, 10
Фото з польського сайту onet.pl. Той самий будинок на вул. Конституції 3 Травня, 10

У польському місті Яроцин жителі багатоповерхівки нарікають на дивні звуки, через які у їхніх квартирах навіть рухаються предмети Явище настільки лякає мешканців будинку, що вони навіть викликали ворожку, екзорциста та біоенерготерапевта. Та це - не допомогло і довелося звернутися ще й до поліції

Про це повідомляє польське видання onet.pl.

Дивні звуки чути в будинку, зведеному ще у 80-х роках, де проживає 20 родин. Люди розповідають, що від листопада минулого року постійно чують дивні звуки.

Спершу думали, що хтось робить ремонт і б'є молотком по стіні, однак звуки не припинялися навіть вночі. Через це деякі жителі багатоповерхівки бояться засинати.

37-річний житель будинку Лукаш розповів, що часом стукіт схожий на удар рукою по стіні, а іноді - на удар металевим предметом. Окремі ж звуки лунають, як музика на стадіоні, каже чоловік.

Місцеві жителі об'єднались і провели спільне розслідування, адже буває, що вібрації настільки потужні, що в будинку починають рухатись предмети

До «будинку із нечистю» вже запрошували екзорциста. Він освятив усі кімнати, але проблема не зникла. Після цього там побував і біоенерготерапевт на пару з ворожкою, але й вони не змогли ні пояснити походження дивних звуків, ні чимось заради. Після цього за справу взялась місцева поліція.

Правоохоронці вважають, що причиною незрозумілих звуків є проблеми, пов'язані з початком опалювального сезону. Мовляв, так гуде система опалення. До справи вже підключили місцевих будівельних інспекторів.

Втім, місцевих жителів таке пояснення не влаштовує і дивний будинок вже покинув один із мешканців

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень