Гарні, але нещасливі: 5 жіночих імен, власниці яких мають важку долю

Ці жінки не мають особистого щастя

Аліна

Найчастіше ці дівчата яскраві та привабливі, їм властива ніжність та жіночність. Однак Аліна - бунтар, який схильний ставити все під сумнів і йти наперекір загальноприйнятим правилам. Ці жінки часто не дають шансу гідним чоловікам і залишаються на самоті.

Віра

Ці жінки – мрійниці, які у всьому прагнуть ідеалу. У стосунках це дуже шкодить їм. Прагнучи до того, щоб усе було як у романтичному фільмі, Віра мучить партнера претензіями та вимогами. У результаті вона не тільки не досягає бажаного, а й втрачає те, що є.

Євгенія

Це «чоловіче» ім'я надає своїй володарці рішучості та цілеспрямованості. Євгенія ставить цілі і досягає їх, а ось в особистому житті така наполегливість грає злу роль. Вона просто пригнічує свого чоловіка і зрештою залишається одна - тому що будь-якому з них часом хочеться бачити поряд тендітну дівчину, а не жорсткого командира.

Христина

Власниці імені дуже перебірливі у виборі партнера. Вони шукають ідеального чоловіка, не прощаючи навіть найменшої невідповідності еталона. Христина половину життя проводить у пошуках, але, на жаль, так і не знаходить собі пару, тому що ідеальних людей – ані чоловіків, ані жінок – не існує.

Тамара

Характер цих жінок зроблено зі сталі, вони точно знають, чого хочуть. Основний прояв Тамари до свого партнера – вимогливість. Він повинен підлаштовуватися, розвиватися, добре заробляти та багато чого ще. У результаті чоловік просто втомлюється відповідати очікуванням володарки імені та йде - або зовсім, або в себе.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень