Їх ніхто не може обдурити: ці знаки Зодіаку мають найкращу інтуїцію

У списку їх 3

Скорпіон

Коли йдеться про інтуїцію, цей знак Зодіаку неможливо не згадати. Він від природи добре відчуває іншу людину та бачить ситуацію з відмінною точністю і прозорістю.

Представники цього символу можуть виявляти брехню без особливих зусиль. І тому коли вони говорять, що мають погане почуття щодо якоїсь людини чи події, найкраще, що ви можете зробити, - повірити їм.

Рак

Він - емоційний та турботливий, і звик довіряти власним почуттям та інстинктам. Раком керує Місяць - небесне тіло, яке тісно пов'язане з емоціями та інтуїцією. Тому представники цього знаку не лише відмінно усвідомлюють власний емоційний стан, а також і зчитують це в інших.

Раки добре володіють невербальними навичками спілкування і завжди можуть відчути, коли хтось, хто їм важливий, потребує від них особливої уваги.

Риби

Представники цього символу - справжні мрійники, і може здатися, що вони часто літають у хмарах. Насправді ж Риби контролюють ситуацію та розуміють все, що відбувається навколо.

Без особливих зусиль вони вловлюють емоції інших, відчувають найменші зміни енергії та вміють прочитати все, просто подивившись комусь у вічі. Тому це ще один знак Зодіаку, який має гарну інтуїцію й активно використовує її.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень