Компанія чоловіка у старості їм не світить: жінки з цими іменами залишаться одинокими

«Запрограмовані» на самотність

Тамара

Життя їхнє сповнене боротьби - вони прагнуть щастя, але доля вставляє їм палиці в колеса. Тамара наполегливо шукає «того самого», але на схилі років змирюється з самотністю.

Катерина

Ці жінки не готові змінювати свій складний характер заради стосунків. Вони більше цінують незалежність, аніж наявність чоловіка. Логічно, що старість Катерина проводить в самоті, але вона не страждає від цього.

Валерія

У юності Валерія оточена шанувальниками, які готові заради неї на все. На все життя в неї залишається максимальна планка для чоловіків. Вона пред'являє чоловікові претензії, що він не відповідає її ідеалу і врешті-решт залишається одна.

Лариса

З молодих років Лариса має складний характер і з роками він стає все гіршим. Мало який чоловік захоче терпіти її нестерпну вдачу. Свої дні похилого віку володарка імені проводить у гордій і сумній самоті.

Оксана

Ця жінка позбавлена дару радіти життю - їй весь час щось не так, вона завжди знайде привід для невдоволення. Життя чоловіка поруч із нею стає безрадісним і з роками ця тенденція лише посилюється.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень