Осінь почнеться з фантастичних подій: Яким 4 знакам Зодіаку чекати на диво

Фінансові сюрпризи - Дівам

Незабаром почнеться осінь. І вересень готує неймовірні подарунки лише для представників чотирьох знаків Зодіаку. Їм нарешті посміхнеться удача.

Діва

На вас чекають великі зміни. Вже у вересні ви зможете досягти успіхів на роботі та піднятися на зовсім новий рівень. Підкорюйте нові висоти та не бійтеся впасти, на вас чекають сюрпризи у фінансовому плані.

Водолій

На початку вересня вам дуже пощастить. Ви можете познайомитися з людиною, яка стане для вас надійним супутником. Чудес буде чимало, ця осінь вам точно запам'ятається. Приймайте серйозні рішення та не бійтеся несподіванок.

Овен

Дива увірвуться у ваше життя. Ви отримаєте чимало хороших новин і зрозумієте, що все змінюється на краще. Розширюйте кругозір і шукайте нові знайомства, вони допоможуть вам знайти відповіді на всі питання. У вересні настане ваш зірковий час.

Терези

Початок осінь подарує вам чимало радості. Ви зможете дізнатися про себе щось нове, не варто боятися цього. Незабаром вам доведеться швидко ухвалювати рішення, проте це не принесе проблем. Гнучкість і креатив допоможуть вам досягти бажаного та насолодитися щастям.

Джерело: РБК-УКраїна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень