Вони здатні перевернути гори: жіночі імена з потужною енергією успіху

У списку їх 3

Віра

Власниця цього імені вирізняється оптимізмом, життєрадісністю і наполегливістю. Для Віри не існує перешкод, і якщо вона щось задумала, то докладе всіх зусиль і обов'язково отримає бажане.

Тетяна

Це ім'я асоціюється із силою, владою та незалежністю, що може бути привабливим для жінок, які прагнуть досягти успіху у своїй кар'єрі. Вважається, що воно має потужну енергетику — вона надає сприятливий ефект на шляху до успіху.

Наталя

Жінки з ім'ям Наталя успішні в кар'єрі, особистому житті та суспільстві. Це ім'я приносить їм добробут, адже в них таїться енергетика свята, надії, радості та любові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Теги: імена
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень