5 речей, які чоловік хоче від коханої жінки, хоч і не говорить про це вголос

Прислухайтеся до цих порад, якщо хочете покращити ваші стосунки

Підтримка

Якщо ваш чоловік припустився помилки, не варто докоряти йому і повторювати “я ж говорила”. У такому випадку лише підтримка та пропозиція варіантів вирішення проблем дадуть йому надію на краще та допоможуть подолати будь-які труднощі.

Захоплення

Намагайтеся частіше хвалити свого чоловіка. Дякуйте йому за допомогу, відзначайте його успіхи на роботі та дозволяйте почуватися цінним.

Розуміння того, що його жінка найкраща

Не приносьте себе в жертву чоловікові та дітям. Слідкуйте, як виглядаєте, займайтеся спортом, знайдіть собі нове хобі. Будьте цікаві для початку для самої себе, а чоловік, який поруч, відчує ці зміни й ще раз зрозуміє, що поряд з ним найдивовижніша і найнепередбачуваніша жінка. 

Можливість бути незамінною

У сучасних реаліях жінка стала сильнішою і незалежнішою, але чоловікові все одно потрібно відчувати, що він захисник і його дама його потребує. Тому не варто забувати про те, що ви – слабка стать. Не прагніть до того, щоб все “тягнути” на собі. 

Бажання повертатися туди, де тепло та затишно

Будь-який чоловік, нехай навіть він не вимовляє цього вголос, хоче домашнього тепла та затишку. Усім приємно повертатися до будинку, де на нього дуже чекають, люблять, підтримують і розуміють. А створити таку атмосферу під силу тільки люблячій жінці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень