Стали відомі імена молодих вчених, які отримають премії по 15 тис. грн

Усі вони мають науковий ступінь і їхній вік до 35 років

По 15 тисяч гривень від начальника Рівненської ОВА та голови облради цьогоріч отримають чотири науковці й колективи з Національних університетів «Острозька академія» і водного господарства та природокористування, а також Рівненського державного гуманітарного університету.

Одноразову грошову виплату здобули молоді науковці за вагомі досягнення у галузі фундаментальних та прикладних досліджень, а також науково-технічних розробок.

Тематика їхніх наукових досліджень досить широка. Це ветеринарія і право, транспортні технології, гідромеліорація, а також розробка інформаційних технологій.

Кандидатури номінантів були відібрані конкурсною комісією шляхом таємного голосування, у складі якої були управлінці, науковці та освітяни. Усі дослідження – це стартапи для розвитку регіону.

Отже, обласну премію напередодні Дня науки (20 травня) отримають:

Павло Волк – професор кафедри водної інженерії та водних технологій Національного університету водного господарства та природокористування, доктор технічних наук, доцент.

Марія Матвійчук – доцент кафедри кримінально-правових дисциплін Національного університету «Острозька академія», доктор філософії у галузі права.

Вікторія Никончук – в.о. завідувача кафедри транспортних технологій і технічного сервісу Національного університету водного господарства та природокористування, доктор економічних наук, доцент.

Роман Сачук – професор кафедри екології, географії та туризму Рівненського державного гуманітарного університету, доктор ветеринарних наук, старший дослідник.

Колектив молодих учених з Національного університету водного господарства та природокористування:

Сергій Шатний – доцент кафедри обчислювальної техніки, кандидат технічних наук та його колеги по кафедрі доцент, кандидат технічних наук Андрій Сидор і старша викладачка Анастасія Шатна.

Радіо ТРЕК вітає молодих науковців з відзнакою! Бажаємо подальших вагомих успіхів та ще більшого визнання!

 Джерело: «Рівненська обласна адміністрація»

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень