5 помилок під час гоління ніг, які роблять майже всі жінки

Уникайте їх, аби не нашкодити своїй шкірі

Поспішне ранкове гоління

Звісно, ви часто поспішаєте зранку на роботу, навчання чи по інших справах. Але експерти радять сповільнити темп, якщо ви конче маєте поголити ноги.

«Прогрійтеся» під душем приблизно 15 хвилин, щоб пом'якшити та відкрити волосяні фолікули. А ще краще, постарайтеся поголити ноги напередодні ввечері, адже ваші ніжки можуть набрякати під час сну, що вплине на здатність досягти гладкого та ретельного гоління.

Заміна гелю для бриття милом

Використання мила замість гелю чи крему для гоління, як показує практика, збільшує ймовірність подряпин і порізів на ногах. Крім того, мило точно не зволожить вашу шкіру.

Використання одноразових бритв

Так, хороша бритва коштує недешево. Але це те, на що краще витратити гроші, щоб не мати мороки. Одноразові бритви підійдуть для короткострокових поїздок, але не для регулярного використання. А от станок з чотирма або п'ятьма лезами зможе запобігти порізам і опікам, забезпечуючи найкращі результати гоління.

Стара бритва

Не забувайте міняти касети бритви кожні п'ять-десять голінь! Старі леза швидко затуплюються й не дадуть бажаного ефекту: мало того, що вони не забезпечать чисте та гладке гоління, так ще й з більшою ймовірністю спричинять подразнення.

А ще лезо бритви може бути розсадником бактерій, тому регулярна зміна леза допоможе уникнути інфекції.

Тримання бритви у ванній

Хочете, щоб ваша бритва довше прослужила? Заберіть її з душу чи ванної та зберігайте в сухому місці. Це запобігає накопиченню іржі та бактерій у лезах і збільшує термін її придатності. Якщо лезо стає тьмяним або іржавим - настав час його викинути.

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень