Шокуючі пророцтва Ванги на 2022 рік: «дракон» захопить людство

Це буде переломний період

Відома болгарська провидиця Ванга залишила після смерті численні записи з пророцтвами. Зокрема, вона зробила кілька тривожних передбачень на 2022 рік.

Попри непростий для всього світу 2021 рік, наступний, згідно з прогнозами ясновидиці, буде ще важчим.

Послідовники Ванги стверджують, що вона передбачила на 2022 рік: стихійні лиха, водну кризу та вторгнення інопланетян.

  1. Ванга передбачила ще одну пандемію, цього разу виявлену у Сибіру. Її викличе заморожений вірус, який буде звільнено внаслідок зміни клімату.

Вчені виявлять небезпечний вірус, який дуже швидко поширюватиметься, що призведе до загибелі людей та тварин.

  1. Передбачила ясновидиця й вторгнення інопланетян на нашу планету у 2022 році. Вони прийдуть із недружніми цілями.

Ми взаємодіятимемо з розумними істотами з інших планет. Кораблі прибульців атакують Землю, вони бомбитимуть міста та братимуть людей у полон.

  1. Сильний голод. Багато міст, за прогнозами провидиці, зіштовхнуться з нестачею води. Це матиме і політичні наслідки, оскільки країни змушені будуть шукати альтернативи.

Людство постраждає від сильного голоду через зміну клімату. Зрештою люди будуть їсти жуків, листя чи бруд. Те, що відбувається на всіх континентах, схоже на те, що ви бачите у фільмах жахів.

  1. Поширення віртуальної реальності – люди будуть проводити все більше часу перед екранами. У 2022 році люди можуть перестати відрізняти реальність від фантазій.

Проведення часу в цих віртуальних реальностях може призвести до порушень пам'яті та навчання, а також може перетворити людей на справжні зомбі.

  1. Найдивнішим передбаченням Баби Ванги є те, що дракон захопить планету 2022 року.

Стверджується, що вона сказала:

Сильний дракон захопить людство. Три гіганти об'єднаються. У деяких людей будуть червоні гроші. Я бачу числа 100, 5 та багато нулів.

Існують припущення, що «дракон» - це Китай. Трьома гігантами можуть бути Росія, Індія та Китай, а грошима можуть бути банкноти у 100 юанів та 5000 рублів, які мають червоний колір.

Чи правдиві пророцтва й наскільки точні, покаже час.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень