Чому не можна мити підлогу старим одягом й рушниками?

Інакше можна накликати чимало проблем.

У магазинах зараз можна купити спеціальні ганчірки для прибирання будинку. Проте в багатьох господинь звичка купувати такі речі все ще не сформувалася.

Оскільки десятки років у нас в будинках було заведено використовувати для прибирання віджилі своє футболки, наволочки, рушники. 

Енергетичне сміття

Езотерики попереджають, що прибирання треба робити правильно, інакше легко накликати на себе біду, інформує Ukr.Media.

Перш за все сміття потрібно прибирати не тільки матеріальне, а й енергетичне. Його не видно, але життя воно псує добряче. 

 

Тільки не футболка

Для миття підлоги багато господинь використовують колишній в експлуатації рушник, а іноді і одяг. АЛЕ

Якщо у вас росте дівчинка, то не варто цього робити — ваша дочка буде приречена на самотність і може не вийде заміж.

Експерти радять замінити рушник на покупну ганчірку для миття підлоги. Або купити окремий рушник саме для цієї мети й користуватися ним тільки для миття підлоги, ні для чого більше.

Але це не єдина причина, чому не варто використовувати свої речі для прибирання. Футболки, майки, старі сорочки — ними мити підлогу не можна ні в якому разі, і тут справа серйозніша, ніж заміжжя.

Це неприпустимо, тому що веде до хвороби. Неодмінно скрутить недуга і вже ніколи не відпустить.

А ось стару бавовняну фіранку, наприклад, або іншу нейтральну річ використовувати для прибирання можна, це ніяк не зашкодить ні господині, ні іншим домашнім.

Вчені теж проти того, щоб для прибирання використовувалися старі речі. На думку фахівців, це негігієнічно, адже в ганчірках плодяться бактерії, серед яких можуть бути й кишкова паличка, і навіть стафілокок.

Не кажучи вже про те, що деякі тканини не здатні поглинати й віддавати вологу, а будуть розмазувати бруд з водою по поверхні. Тому однозначна порада — користуватися для прибирання спеціально призначеними для цього ганчірками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень