Це не жарт: Зеленський пообіцяв видати по 1000 грн свідомим українцям (ВІДЕО)

Тим, хто допомагає побороти пандемію COVID, роблячи щеплення

Громадянам, які зробили два щеплення від коронавірусу, платитимуть по тисячі гривень через додаток «Дія». Про це заявив президент Володимир Зеленський у новому відеозверненні.

Програма працюватиме так: кожен, хто отримав два щеплення, зможе отримати одну тисячу гривень. Швидко і зручно, тобто через додаток «Дія».

 

За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал або фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр. Або купити квитки для мандрівок всередині країни, на внутрішні авіа та залізничні перевезення, - розповів він.

За словами Зеленського, подібна програма стартує 19 грудня, до кінця року й на початку 2022-го на неї виділять загалом 6 мільярдів гривень. Гроші зможуть отримати навіть ті, в кого немає додатка «Дія».

Держава забезпечить альтернативну можливість отримати тисячу гривень усім вакцинованим громадянам, - запевнив Зеленський, додавши, що «нікого не залишать без допомоги та підтримки».

Користувачі соцмереж уже відреагували на заяву президента.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень