На будь-який смак: 5 наймодніших стрижок осені 2021

Модницям на замітку

Змінювати імідж та експериментувати можна у будь-яку пору року. А тренди осені 2021 настільки різноманітні, що кожна модниця підбере стрижку собі до смаку.

Перш ніж записуватися до перукаря, слід дізнатися, які стрижки будуть актуальні осінню. Деякі стрижки є актуальними завжди та ніколи не виходять з моди, а інші вражають своєю новизною, пише Harper's Bazaar.

Каре

Каре зберігає свою актуальність вже не один сезон. Проте за ним потрібно регулярно доглядати: вкладати, підбирати хороший догляд, вчасно підстригати кінці. Щоб пасма виглядати ефектно, їх достатньо випрямити або трішки накрутити.

Боб

Подовжений боб також вже декілька років залишається на піку популярності. Перевага стрижки в тому, що її можуть дозволити собі власниці як прямого, так і хвилястого волосся.

Каскад

Красуням з довгим волоссям, які давно прагнуть змінити імідж, підійде каскад. Загалом ви не втратите багато довжини, але зможете вдало освіжити зачіску.

Рваний чубчик

Чудовим рішенням восени також стане рваний чубчик у французькому стилі. Виглядає невимушено та привабливо.

Піксі

Восени 2021 у тренді буде піксі. Стрижка не вимагає особливого догляду, але шевелюру доведеться мити часто і вкладати щоразу. Проте результат вартий усіх зусиль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень